S.P.O "O9" Slatina

ID: 09SLA 016a
Sprat: XVI
Broj soba: 2
Površina: 46,08 m2
Stan se sastoji iz: dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, hodnika, kupatila, spavaće sobe i zatvorene lođe.
U blizini objekta nalaze se: Dom zdravlja, obdanište, srednje škole, fakulteti, banke, centar grada.

Preuzmi skicu 09SLA 016a, 46,08m2Opis objekta:
​ Stambeno - poslovni objekat "O9"- Slatina Tuzla nalazi se u najatraktivnijem naselju Slatina. Objekat se sastoji od prizemlja u kojem će se nalaziti poslovni prostori koji će biti povezani sa suterenskim dijelom objekta te od šesnaest spratova. Stambeno - poslovni objekat "O9" se nalazi u neposrednoj blizini strogog centra grada. Objekat okružuje Obdanište "Poletarac", Dom Zdravlja Tuzla, apoteke, Osnovna škola "Pazar", srednje škole, pošta, igralište i mnogi drugi sadržaji koji omogućuju ugodan način života. Objekat se gradi po principu pametnih stanova što omogućuje kupcima mogućnost jednostavnog korištenja, individualizaciju atmosfere doma samo jednim dodirom putem Vaših pametnih telefona. Tu je još i mogućnost upravljanja s neke druge lokacije – zamislite da možete ugrijati stan prije dolaska kući, provjeriti videonadzor i sl.

Opis nekretnine:
​ Prodaje se atraktivan i prostorno funkcionalno raspoređen dvosoban stan u izgradnji površine 46,08m2. Nekretnina se nalazi u naselju Slatina, koje osigurava ugodnu životnu sredinu, a istovremeno ima i jednostavan pristup svim dijelovima grada. Stan se sastoji od dnevnog boravka povezanog sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, prekrasne zatvorene lođe, kupatila i hodnik. Karakteristike stana su lokacija, orjentacija kao i odlična iskorištenost prostora.

Standard:
​ Projekat po kojem se vrši izgradnja objekta je prema evropskim standardima, veoma modernog i atraktivnog dizajna, kojeg prati ugradnja visokokvalitenih materijala. U cijenu stana uračunate takse za priključak.

Pratite novosti