S.P.O “Garden” – pregled stanova

Stambeno-poslovni objekat koji pruža luksuzan životni stil, a na prvo mjesto stavlja udobnost i privatnost za buduće kupce. Uz ovaj objekat doživjet ćete osjećaj pripadnosti; osjećaj za kulturu života i stanovanja i osjećaj udobnosti. Okruženi prirodnim ambijentom u užoj gradskoj jezgri.

Lokacija objekta je naselje Paša bunar, 500 m od sjeverne magistrale, i 200 m prije već postojećih stambenih objekata na Paša bunaru. Na dohvat ruke biti će Vam: Tržni centar Omega, Bingo City Centar, Gradski stadion Tušanj, Bosanski kulturni centar Tuzla, Gradski stadion Tušanj, Bosanski kulturni centar Tuzla, Osnovne i srednje škole, Fakulteti, Obdaništa, Dom zdravlja, supermarketi i dr. sadržaji potrebni za svakodnevno lagodan život.

Posebno se izdvaja kaskadni oblik objekta i mali broj stanova na jednoj etaži, tako da budući stanari mogu računati na veću udobnost stanovanja, praktičnost, intimnost, kao i na lakšu upotrebu sadržaja objekta. U ponudi su garsonjere, dvosobni i trosobni stanovi kvadrature od 35 m2 do 88 m2.

Investitor i izvođač radova je TEHNOGRAD-company d.o.o Tuzla koja na tržištu posluje više od 75 godina. Naša kompanija do sada je izgradila preko 1.000.000,00 m2 stambenog i poslovnog prostora na području Bosne i Hercegovine i zemalja regiona. Vodeći se vrhunskim kvalitetom, poštovanjem standarda i rokova izvođenja radova stekli smo povjerenje svojih kupaca i osigurali mjesto sigurnog i pouzdanog partnera u oblasti građevinarstva i stanogradnje. U ovom trenutku kompanija izvodi radove na šest stambenih objekata na području Tuzlanskog kantona.

Za sve informacije o prodaji stanova možete kontaktirati na:
035/252-642
marketing@tehnograd-company.ba
ili odlaskom lično u sjedište kompanije, na adresu Fra Grge Martića 8. 75000 Tuzla.

DOSTUPNI STANOVI
JEDNOSOBNI STANOVI

DVOSOBNI STANOVI

TROSOBNI STANOVI

8 thoughts on “S.P.O “Garden” – pregled stanova”

  1. Pingback: PG ยืน1

  2. Pingback: lsm99bet.com

  3. Pingback: dragongaming

  4. Pingback: lsm99

  5. Pingback: sig sauer mcx spear

  6. Pingback: Locksmith San Gabriel

  7. Pingback: discover this

  8. Pingback: Bangkok massage outcall

Comments are closed.