NOVA PONUDA: Industrijsko zemljište površine 45.000 m2

U ponudi industrijsko zemljište površine 45.000 m2 na adresi Rudnička, uža lokacija naselje Bukinje. Zemljište ima kako kolski tako i pješački prilaz, povezano je sa magistralnim putem M4 (Tuzla-Doboj) gdje se bilježi svakodnevna izuzetno velika frekventnost. U neposrednoj blizini zemljišta nalazi se Termoelektrana, petlja Šićki brod, prodajni saloni, outleti te Šićka petlja koja doprinosi izuzetnoj saobraćajnoj povezanosti sa ostalim gradovima. Od centra grada Tuzla, kao sjedišta Tuzlanskog kantona, zemljište je udaljeno 7km. Parcela je jednom stranom omeđena asvaltiranom saobraćajnicom i direktno asvaltiranim putem vezana uz magistralni put Tuzla – Bijeljina. Dodatna prednost ove nekretnine je njena pozicija  koja ne ostavlja mogućnosti za nepogodu od poplave. Nekretnina je pogodna za više vidova investicija, a uzevši u obzir njenu površinu i za sve vidove gradnje. Napomena: postoji mogućnost parcelisanja.

Bitno je napomenuti da ova parcela ima odličan prostrani pristup pogodan za kamione. Ono što dodatno doprinosi atraktivnosti ove nekretnine jeste odlična saobraćajna povezanost sa glavnim putnim pravcima u BiH. Obzirom na lokaciju i veličinu zemljišta ova nekretnina može biti idelano mjesto za izgradnju poslovnog objekta/ skladišta/ kargo centra.

Za sve detaljnije informacije o ponudi kontaktirajte nas na: 035/252-642 ili putem e-maila: marketing@tehnograd-company.ba