Tehnograd-company d.o.o. Tuzla

O NAMA

izuzetno nam je zadovoljstvo  predstaviti Vam Tehnograd-company d.o.o. Tuzla, domaću građevinsku kompaniju koja je svoje iskustvo sticala decenijama širom bivše Jugoslavije i Evrope.

D.D. „TEHNOGRAD-VISOKOGRADNJA” Tuzla datira još iz 1947. godine u sklopu bivšeg preduzeća “TEHNIKA” da bi od 1973. godine formiranjem SOUR-a GIK “TEHNOGRAD” Tuzla, poslovao kao OOUR za gradnju “TUZLA”. Koncem 1989. godine formirano je kao samostalno preduzeće pod nazivom DGP “TEHNOGRAD VISOKOGRADNJA”. 

Od 2000. godine posluje kao DOO “Tehnograd-Company” Tuzla u privatnom vlasništvu. Tokom pomenutog vremenskog perioda rada kompanija je bila potpuno aktivna i van granica matične države, što je doprinijelo sticanjem velikog internacionalnog iskustava u gradnji, te donijelo značajnu reputaciju.

Shape

Na snažnim temeljima

Naši projekti

Iza nas je impozantan broj izrađenih objekata. Građeni su stambeni i javni objekti, industrijski, hidrotehnički i energetski objekti, objekti iz oblasti poljoprivrede i prehrane, kao i mostovi, potporni zidovi, sanacije klizišta i objekata oštećenih slijeganjem uslijed dugogodišnje eksplatacije solnih ležišta u gradu Tuzla.

P.O."BAROK"

S.P.O."STADION"

STUPINE B-14

S.P.O."TUZLANKA"

SPO "JALA"

SPO"SLATINA"

HOTEL VERTIGOS

MERCATOR CENTAR

NAŠA PRIČA

Kroz naše poslovanje smo uvijek vodili računa o stručnim kadrovima, te o zapošljavanju mladih, što dalje znači da je razvoj naše kompanije uveliko doprinosio razvoju naše države.

Dugi niz godina ovo preduzeće ostvaruje uspješnu saradnju sa domaćim firmama, te je naša misija uspješno širenje domaćih kapaciteta. Izgradnjom raznoraznih objekata u Njemačkoj, Iraku, Sloveniji, Italiji itd. željeli smo dokazati svim inostranim investitorima da Bosna i Hercegovina itekako posjeduje stručne kadrove, što se kroz naše projekte može vidjeti i da smo uspjeli.

Shape

DOM PENZIONERA

O-3 "TITANIK"

KUĆA PLAMENA MIRA

BLOK D

HOTEL TEHNOGRAD

S.O. "VILA IDILA"

“TEHNOGRAD-company” je uvijek otvoren za saradnju, te se nadamo da ćete nas kontaktirati kako bi ostvarili uspješno partnerstvo.

ostanite konektovani

Novosti i obavještenja

Pratite novosti i obavještanja

NE PROPUSTITE POSEBNU PONUDU!

Ostalo je još samo nekoliko stanova u našem S.P.O. ”Garden”, ova neponovljiva prilika omogućava Vam da ostvarite svoj san o savršenom domu uz neodoljive pogodnosti.

Read More »