P.O. "BAROK"

Stara zgrada Barok, iz doba austrougarske, bila je sagrađena početkom 19. vijeka, s obzirom na loše materijale koji su tada korišteni, zgrada je bila vidno oštećena te je zbog toga sedamdesetih godina prošlog vijeka srušena. DOO “TEHNOGRAD-company” Tuzla je 2008 godine radilo izgradnju objekta Barok, te smo sa savremenim materijalima uspješno reinkarnirali tadašnji objekat. Poslovni objekat “Barok” danas važi za jednog od najljepših objekata u Tuzli te može parirati svjetskim poslovnim objektima

Previous
Next
Previous
Next

Poslovni prostori su okruženi mnogim ugostiteljsko trgovačkim objektima, a nalazi se na Trgu Slobode u Tuzli gdje je frekvencija pješačkog saobraćaja izuzetno velika. Lokacija ga čini idealnim za razne tipove djelatnosti kao što su ugostiteljsko trgovačke djelatnosti, kancelarijske, saloni ljepote, predstavništva firmi, ordinacije i sl. U krugu od 300 metara su smješteni svi gradski sadržaji, mnogi ugostiteljsko trgovački objekti, Trg Slobode, Soni trg, apoteke, banke, predstavništa firmi.

Poslovni objekat “Barok” je jedan od simbola grada Tuzle, izgrađen je 2008. godine po uzoru na zgradu Baroka iz Austro-ugarskog perioda. Objekat svojim izgledom privlači veliku pažnju turista.

DOSTUPNI POSLOVNI PROSTORI

87,01m2
87,55m2
101,34m2
112,19m2
189,44m2