STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT

"AUTOR"

KATALOG STANOVA

INFORMACIJE NA:
TELEFON: 035/252-642
E-MAIL: marketingtehnograd@gmail.com
www.tehnograd-company.ba

LOKACIJA:

STROGI CENTAR GRADA TUZLA,
ULICA KLOSTERSKA

NAJUŽA GRADSKA JEZGRA, STROGI CENTAR GRADA TUZLA. ULICA KLOSTERSKA, U NEPOSREDNOJ BLIZINI TURALIBEGOVE DŽAMIJE, GRADSKOG PARKA.

STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT "AUTOR"

Tuzla dobija luksuzni stambeno-poslovni objekat u strogom centru grada.
Stambeno-poslovni objekat “Autor” je novi investicijski projekat naše kompanije koji će oplemeniti i modernizirati užu gradsku jezgru.

Sigurnost, komfor, atraktivnost lokacije i posebni detaljima kojima smo posvetili veliku pažnju samo su neke od prednosti koje će Vas privući u ovom dugoočekivanom stambeno-poslovnom objektu.

Rasprodato

O NAMA:

Tehnograd-company d.o.o. Tuzla je domaća građevinska kompanija koja je svoje iskustvo sticala decenijama širom bivše Jugoslavije i Evrope.  Iza nas je impozantan broj izrađenih objekata. Građeni su stambeni i javni objekti, industrijski, hidrotehnički i energetski objekti, objekti iz oblasti poljoprivrede i prehrane, kao i mostovi, potporni zidovi, sanacije klizišta i objekata oštećenih slijeganjem uslijed dugogodišnje eksplatacije solnih ležišta u gradu Tuzla. Zadovoljstvo nam je raditi na projektu u Lukavcu, te biti investitori i izvođači cjelokupnih radova.