STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT

"GARDEN"

Katalog stanova

INFORMACIJE NA:
TELEFON: 035/252-642
E-MAIL: marketingtehnograd@gmail.com
www.tehnograd-company.ba

LOKACIJA:

NASELJE PAŠA BUNAR TUZLA,

Na dohvat ruke biti će Vam: Tržni centar Omega, Bingo City Centar, Gradski stadion Tušanj, Bosanski kulturni centar Tuzla, Gradski stadion Tušanj, Bosanski kulturni centar Tuzla, Osnovne i srednje škole, Fakulteti, Obdaništa, Dom zdravlja, supermarketi i dr. sadržaji potrebni za svakodnevno lagodan život.

STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT "GARDEN"

Stambeno-poslovni objekat koji pruža luksuzan životni stil, a na prvo mjesto stavlja udobnost i privatnost za buduće kupce. Uz ovaj objekat doživjet ćete osjećaj pripadnosti; osjećaj za kulturu života i stanovanja i osjećaj udobnosti. Okruženi prirodnim ambijentom u užoj gradskoj jezgri.

Radovi na objektu

Pogledajte kako je tekao početak radova na objektu SPO “Garden”.

Ono po čemu se ovaj objekat posebno izdvaja je kaskadni oblik i mali broj stanova na jednoj etaži, tako da budući stanari mogu računati na veću udobnost stanovanja, praktičnost, intimnost, kao i na lakšu upotrebu sadržaja objekta. U ponudi su garsonjere, dvosobni i trosobni stanovi kvadrature od 35 m2 do 88 m2.

DOSTUPNI STANOVI

O NAMA:

Tehnograd-company d.o.o. Tuzla je domaća građevinska kompanija koja je svoje iskustvo sticala decenijama širom bivše Jugoslavije i Evrope. Iza nas je impozantan broj izrađenih objekata. Građeni su stambeni i javni objekti, industrijski, hidrotehnički i energetski objekti, objekti iz
oblasti poljoprivrede i prehrane, kao i mostovi, potporni zidovi, sanacije klizišta i objekata oštećenih slijeganjem uslijed dugogodišnje eksplatacije solnih ležišta u gradu Tuzla. Zadovoljstvo nam je raditi na projektu u Lukavcu, te biti investitori i izvođači cjelokupnih radova.