TEHNOGRAD-company d.o.o SREBRNI sponzor ovogodišnjeg Prijateljskog takmičenja Specijalne olimpijade “PARALLEL“

Dana 24.01.2020. godine svečano je potpisan Ugovor o sponzorstvu između organizatora Prijateljskog takmičenja Specijalne olimpijade „PARALLEL“ – Studentskog vijeća Medicinskog fakulteta u Tuzli „MEDICUS“ i TEHNOGRAD-company d.o.o kao SREBRNOG sponzora ove manifestacije.

Od 20. do 23. aprila, Tuzla je domaćin pete jubilarne manifestacije Prijateljsko takmičenje Specijalne olimpijade „PARALLEL“. Organizator manifestacije je Studentsko vijeće Medicinskog fakulteta u Tuzli „MEDICUS“, a suorganizatori su Medicinski fakultet, Univerzitet u Tuzli i Specijalna olimpijada BiH. Kao i prethodnih godina u sklopu iste će se održati sportska takmičenja, kreativne radionice, healthy program i forum za roditelje osoba sa poteškoćama u razvoju.

Prijateljsko takmičenje Specijalne olimpijade „PARALLEL“ podržavaju mnogobrojne poznate ličnosti, sportisti, umjetnici, a tu su: Amel Tuka, Asmir Begović, Ema Burgić, Razija Mujanović, Samir Bekrić, Hanka Paldum, Edhem Eddie Čustović, Josip Pejaković, Fatmir Sulejmani i mnogi drugi.

Podržati mlade u njihovom aktivizmu i lijepim pričama zadatak je svih nas!

Ponosni smo sponzor ovogodišnjeg Prijateljskog takmičenja Specijalne olimpijade “PARALLEL”.

Njegujmo, poštujmo i volimo druge i drugačije!

Leave a Comment

Your email address will not be published.