TEHNOGRAD-company d.o.o Tuzla uskoro otvara luksuzno opremljeni hotel u srcu grada Tuzla – Hotel “Vertigos”

Svi gosti i turisti, domaći i strani koji dolaze u Tuzlu i imaju želju da osjete i posjete sve ljepote našeg grada koji polako ali sigurno postaje sve atraktivnija turistička i poslovna destinacija, uskoro će moći uživati u luksuznom smještaju u srcu grada Tuzla.

Hotel “Vertigos” biti će smješten u samom centru grada, udaljen samo 100m od najvažnijih turističih destinacija (Panonska jezera, Sojeničko naselje, Soni Trg, Trg Slobode, Muzej istočne Bosne ), na adresi Kulina bana 2. (Skver-Tuzla)

Gostima će biti na raspolaganu 17 dvokrevetnih soba. Sve sobe su luksuzno uređene te obogaćene svjetski poznatim standardima ugostiteljstva. U sklopu svoje ponude, Hotel “Vertigos” će imati I potpuno opremljen restoran čiji dizajn će gostima pružiti mir i ugodnu atmosferu tokom serviranja doručka. Također, tu je i sala za sastanke uz audio-vizuelnu opremu vrhunske tehnologije te prostor za odmor.

Hotel „Vertigos“ u svom poslovanju najveću pažnju posvetit će kvaliteti pruženih usluga, savremenim trendovima i održivom razvoju.

Osnovna vizija preduzeća „Hotel Vertigos“ je postati prepoznatljiv luksuzni brend po usluzi i standardu kvalitete, te biti dosljedan u novitetima uz izvrsnu i personaliziranu uslugu koja premašuje očekivanja i nadahnjuje povezanost sa našim brendom.

Radovi su već u završnoj fazi, a otvaranje Hotela “Vertigos” biti će ozvaničeno do kraja godine.

Hotel “Vertigos” – Feel the difference – feel the class!

Leave a Comment

Your email address will not be published.